sâmbătă, 20 iulie 2024
25.5 C
București

Dana Hering : Nu cred in coincidente. Tarziu de la AUR si Toroczkai de la partidul neofascist maghiar Mi Hazank au vorbit despre Transcarpatia simultan, in aceeasi zi

Must read

Cum sa spui ca vrei anexare de teritorii, fara sa spui cuvantul anexare.

Nu cred in coincidente. Tarziu de la AUR si Toroczkai de la partidul neofascist maghiar Mi Hazank au vorbit despre Transcarpatia simultan, in aceeasi zi.

De cate ori ati auzit vorbindu-se despre zona aceasta din Ucraina?

Exact.

Actul final al Conferinței de la Helsinki din 1975, crearea UE și renunțarea la pretentii teritoriale, sub semnatura unor tratate si conventii multilaterale au creat condițiile unei păci durabile intr-un continent măcinat de războaie absurde care au mutat granite timp de secole.

Ce zice ticalosul asta de Tarziu inseamna reînvierea războaielor in Europa, continent care a cunoscut cea mai mare prosperitate si cea mai lunga perioada de pace de după 1945 si merge exact in directia amenintarilor lui Putin, care au facut ca statele europene sa se aseze pe picior de aparare in ultimele saptamani.


Pe „criterii istorice documentate si motivatii politice” România riscă să piardă Transilvania și Dobrogea.

Culmea, Tarziu si auristii lui nu declara razboi Serbiei, stat nonUE si aliat al Rusiei, si nici nu are pretentii teritoriale de la ei, desi in Voivodina si Valea Timocului traiesc mult mai multi romani decat in Transcarpatia si ce sa vezi, nu au drepturi acordate de statul sarb, cele pe care AUR le pretinde ucrainenilor.

Pentru acesti imbecili care sunt in stare sa ne bage in razboi, „suveranitate”inseamna un singur lucru: anexare de teritorii sub obladuirea tatucului lor, Putin. Pentru ca singura țară care a încălcat acordurile de la Helsinki și Memorandumul de la Budapesta este Rusia.

Dana Hering

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Solidar

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura